Pótolhatatlan a textilnyomás világában, hiszen bármilyen szinű és összetételű textilanyag szitázható. Az így kapott nyomatok kiváló kopás-mosásállóak valamint magas színtartósságúak, nem beszélve az eljárás gyorsaságáról és költséghatékonyságáról.

A nyomás fajtáját tekintve létezik direkt színes illetve négy szín color nyomtatás. A direkt szín nyomásnál a nyomat színek konkrétan elhatárolható színekből állnak, a négyszín color nyomtatásnál pedig az ábra CMYK (cián, magenta, yellow, black) alapszínek keveredéséből jön létre.

Napjaink legkorszerűbb, környezetbarát plasztizol és vízbázisú festékeit használjuk melyeket pluszban egyedivé tehetünk különböző adalékok hozzáadásával és így többféle effektű nyomatot is készíthetünk mint például pufis, maratós, glitteres, crack, metatran fóliás. A kért színű nyomathoz a festéket a PANTONE® színskála alapján határozzuk meg, így folyamatosan színhű nyomatot tudunk biztosítani.

Szitanyomás, szitázás, pólónyomás Győr

Céges póló készítése profiktól!

Egy cég számára lényeges az egységes és igényesen megtervezett arculat kialakítása, illetve fenntartása. Ebbe beletartozik az olyan kiegészítők használata is, mint amilyen egy céges póló. A céges pólók elsősorban azokon a helyeken hasznosak és elengedhetetlenek, ahol közvetlen ügyfélkiszolgálás zajlik. Az üzletekben, kitelepüléseken, pop up store-okban a céget képviselő alkalmazottak viselik a céges pólókat, és ezzel maguk is hozzájárulnak a vállalkozásról kialakulók éphez.

Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásainkat céges póló készítéssel kapcsolatban! A céges póló készítést már évek óta magas színvonalon űzzük, munkánk minőségét a pozitív visszajelzések is mutatják.

A céges póló készítés korszerű technológiával történik, szitanyomással, aminek nagy előnye, hogy tartós és nincsenek anyagbeli, illetve színbeli megkötések. Bármilyen anyagra és színre szitázható szöveg és grafika is.

Rendelj minőségi pólót kollégáid számára, és bővítsd a vállalkozás arculati elemeit ilyen kiegészítőkkel! A céges póló készítésről szívesen nyújtunk tájékoztatást elérhetőségeinken!